For et år siden, var jeg jobsøgende uden nogen form for succes.

For et år siden, var jeg virkelig udfordret!

For et år siden, var jeg jobsøgende uden nogen form for succes.

Når jeg møder folk i dag, har de ofte en idé om at jeg har været selvstændig i mange år. Det er langt fra sandheden, jeg har kun været det i 6 måneder. Jeg var dog freelancer (foredrag og marketing) mens jeg var jobsøgende – men jeg kunne ikke lande et fuldtidsjob!

Når jeg ser tilbage, er jeg mest af alt taknemelig for den tid jeg fik, til at fordybe mig. Mulighed for at teste, læse, undersøge, prøve alt det med marketing jeg havde lyst til, imens jeg søgte et fuldstidsarbejde.

ALt den viden, er jeg taknemelig for i dag.

Halvanden uge efter jeg postede dette på Facebook, delte jeg min video “Kære netværk – jeg søger job”.

Og den historie kender du nok 😊

I dag, får jeg lov både at rådgive og undervise andre, til hvordan de får den opmærksomhed de ønsker gennem sociale medier (primært iværksættere).

Men til dig vil jeg gerne dele et dyrkøbt råd. Brug den tid du har – invister den i din egen udvikling! Unaset om det er 1 eller 8 timer, så brug den godt.

Det er sådan jeg fik min faglighed, og det netværk jeg har i dag, og jeg ville ikke klare mig så godt som jeg gør, uden begge dele.

Se det oprindelige opslag på LinkedIn her – 168 likes | 38 kommentarer | 10.000 + visninger