Bliv kendt for din faglighed på LinkedIn

Show it, don’t tell it

Det er lettere sagt end gjort, og de fleste forstår budskabet klart – det er bedre at vise hvem man er og hvad man kan, frem for bare at snakke om det. Men at gribe det an helt konkret, kan være en udfordring, særligt når man taler en målgruppe, der skal tiltrækkes digitalt. I denne workshop, er fokuset dog netop på, hvordan du lærer at mestre dette.

Målgruppe: Soloselvstændige, jobsøgende, studerende, og andre der ønsker at udbrede kendskabet til deres kompetencer. 

Netværk kan åbne mange døre, både til job, kunder, samarbejdspartnere, praktik og meget andet. Dog er nøglen til at skabe et effektivt netværk, at folk lære ens faglighed at kende, så man ikke bare er jobsøgende, studerende, sælger, selvstændig. Med et fokus på at blive kendt for den værdi du kan bringe i form af din faglighed, ved at show it, don’t tell it, vil du kunne netværke dig til det mål du ønsker. Dette foredrag kommer omkring konkrete teknikker, opsætninger, tips og tricks, så du bliver klædt på til at kunne bruge LinkedIn til at bygge et stærkt netværk, og derved opnå dine mål.

Målet med denne strategi kan være forskellige alt efter om man er selvstændig, jobsøgende eller anden siurationen man befinder sig i, men typiske succes målekriterier er:

  • Flere besøgende til din LinkedIn profil
  • Flere relevante connections på LinkedIn
  • Højere social selling index (SSI score)
  • Private dialoger og samtaler med nyt netværk
  • Tagging fra ens netværk på opslag om opgaver/job som er relevante
  • Et aktivt netværk der husker ens faglighed, og hjælper med at opnå ens mål.

Praktisk:

Denne workshop er i korteste format afholdt på 3 timer inklusivt en pause/arbejde selv med mulighed for sparring. Dette kan også laves som et heldags arrangement, så deltagerne får flere tricks, og tid til at arbejde mere i dybden med hvert enkelte element fra workshoppen.

Deltagerne skal medbringe computer, eller som minimum en smartphone, og på forhånd have oprettet en LinkedIn profil.


Nanna fangede mig LinkedIn med sin “Gi’ Først, Spørg Bagefter”-tilgang. Hun deler ud af sin viden og gør os alle lidt klogere på sin viden om LinkedIn. Jeg har haft fornøjelsen af at have Nanna som oplægsholder om Personlig Branding på LinkedIn i Kommunikation og Sprog, Region Midtjylland. Nanna er fængende, fordi hun så entusiastisk deler ud af sin viden, hun møder sine tilhører i øjenhøjde, og hun inddrager dem, så det bliver en dialog. Hendes eksempler og tips er enkle, men brugbare, hvilket er med til at gøre LinkedIn mere tilgængeligt og overskueligt. Man opdager i øvrigt hurtigt, at hendes tips virker. Nanna får mine varmeste anbefalinger.

– Marketing Coordinator v. DALI A/S