Mobilvideoer til SoMe

Video er den bedste digitale måde at skabe en personlig relationer til dine kunder, ved at formidle dine historier, budskaber og den værdi du har.

Video har været det nye sort de sidste mange år, og intet tyder på at ønsket for videoer går nedad. De fleste ved det, men alligevel kan det være en udfordring at komme i gang. Video benyttes for at sætte et ansigt på budskabet, og for at målgruppen bedre kan forholde sig til afsenderen. “Mennesker køber ikke ydelser, mennesker køber mennesker”, en efterhånden meget kendt sætning. Vi køber fra dem vi har tillid til, kendskab til, og vi kan se matcher egne værdier, så vi ved at kemien vil fungere på langsigt. Tillid er noget vi har til mennesker, og sjældent logo’er, og derfor er det at bruge video så stærkt – fordi det giver modtageren et meget personligt indtryk af afsenderen.

 

Dette foredrag klæder deltagerne på, til både at håndtere de tekniske første udfordringer, og do’s and don’t, samt klæder dem godt på til at håndtere de mange barrierer vi vil møde, når vi producere video. For at en video får det professionelle-look som vi ønsker, er der mange små tricks, der giver et langt bedre indtryk, og i bogstaveligt forstand, sætter afsenderen i et bedre lys. Dertil er en plan for hvordan videoen skal gribes an, i form af dets struktur, også nødvendigt, og derfor gennemgås dette også på foredraget. Målet er, at deltagerne bliver klædt så meget på, at de efter dette foredrag, selv kan kaste sig ud i at lave deres første video, og springe forbi alle begynder fejlende.

 

Dette foredrag indbefatter:

  • Teknikker til optimering af videoens kvalitet og professionalisme 
  • Redigerings værktøjer samt kort gennemgang af den enkelte
  • Mindset før, under og efter optagelsen af videoen, så den gode energi leveres.
  • Planlægning af videoens indhold
  • Format og platforme forståelse, samt indholdets tilpasning dertil.

 

Praktisk:

Dette foredag afholdes på 60 minutter, og deltagerne kan med fordel medbringe computere og mobil telefon.

Dette foredrag kan også laves til en workshop så deltagerne har mulighed for at få feedback og vejledning. Til dette vil pris varriere, og afholdes på mindst 3 timer.

 

Undervisning af UNSTUCK-kursister i mobilvideoer