Videoansøgninger

Vi køber ikke ydelser – mennesker køber mennesker

Vi ved i dag, hvor meget betydning det har, at ansatte den rigtige person som matcher virksomheden og kollegaerne. Videoansøgninger bliver oftere anbefalet, fordi det viser personligheden langt bedre, end hvad der er muligt med blot papir. Dog, er det langt fra noget alle gør, for der er mange både mentale og tekniske udfordringer for, hvordan man griber det an både som jobsøger og virksomhed.

Når først man kaster sig over video ansøgninger, kommer der hurtigt flere spørgsmål end svar. Dette foredrag, handler både om indholdet, strukturen, planlægning, det tekniske samt at gøre det så nemt som muligt for virksomheden som skal modtage den. Der er nemlig mere end blot at tage sin telefon frem og filme sig selv, og med små simple tricks, kan man optimere det indtryk man giver markant, og derved øge ens chance for at komme til jobsamtale.

Dette foredrag indbefatter:

  • En konkret model med trin for trin, for hvad der skal være i videoen samt strukturen af det.
  • Forskellige niveauer af video ansøgninger, tilpasset til ens tekniske kompetencer
  • Værktøjer og redskaber til hvordan kandidaterne selv kan lave video ansøgninger
  • Do’s and don’t som sætter kandidaten i et bedre lys
  • Hjælp til et stærkt mindset, så kandidaten levere en energi som gør indtryk.

 

Praktisk:

Dette foredrag afholdes på 60 minutter, og deltagerne kan med fordel medbringe computere og mobil telefon.

Dette foredrag kan også laves til en workshop så deltagerne har mulighed for at få feedback og vejledning. Til dette vil pris variere, og afholdes på mindst 3 timer.


Jeg blev fan af Nanna, første gang jeg så hendes video som jobsøger, og hvordan hun havde ændret sin taktik på LinkedIn, som gav hende bedre resultater.

For nyligt oplevede jeg hende live, da hun holdt oplæg for 30 jobsøgere i mit netværk Powerjobsøgerne. Nanna havde en fantastisk måde at fange folks opmærksomhed på, og på en enkelt måde forklarede hun, hvordan man kan benytte LinkedIn i sin jobsøgning, samt lave videoer. 

Selv de mere modne medlemmer var betagede af hendes måde at formidle sit budskab på.

Malene Gregaard Wilsly, Stifer af Powerjobsøgerne