Gi’ først, spørg bagefter

Gi’ først, spørg bagefter

– og hvad betyder det så?

Det er det motto jeg lever efter, som altid har givet mening for mig. Heldigvis har jeg i dag fået muligheden for at bygge en forretning, hvor jeg kan udleve den.Jeg bruger det som en retning for mig selv, samt dem der spørger om råd, og selvfølgelig også mine kunder.

Jeg gav nemlig værdi, længe før jeg havde noget at sælge. Ja faktisk, før jeg havde interesse i at sælge noget som helst. Jeg gav viden ubetinget til mit netværk – til dig – fordi jeg havde lyst. Lyst til at hjælpe, og inspirere andre til også at gøre det, og opnå sine drømme.

Social Selling er nok den mere korrekte teoretiske tilgang til det – men det var ikke den teori der startede det for mig…

Og fordi: Jeg elsker at skabe content, som inspirere og gavne andre!

Jeg tror på alle kan, fordi alle har noget værdi at dele ud af. Alle har noget særligt, som de kan bidrage med💛

Alle..

Også virksomheder

Også iværksættere

Også ansatte

Også jobsøgende

Også studerende

Alle

Og ved at dele ud af det vi kan, og give noget til vores netværk først, så vil vi tiltrække dem som har interesse i os.#

+ Det er bare god karma 😊