Fra idé til opslag på LinkedIn

Du får ingen point, for alle dine idéer i hovedet – det gør du først når du deler dem!

Det der med at få en fed idé, men man skal liiige smage lidt på den, inden man deler den. Lige mærker efter om den nu er god nok. Der er lidt ligesom den kage du har bagt til vennerne eller kollegaerne: Bliver du ved med at smage, og mærke efter om det nu er det rigtige – ja så pludselig er der ikke noget kage tilbage til andre…

 

Det kan være svært…

Det er nogen gange svært at trykke del, når man først har fået sin idé.

  • Hvad nu hvis ingen liker!
  • Der er sikkert nogen der vil misforstå
  • Kan jeg mon tillade mig det?
  • Hvad mon andre ville tænke?
  • Er det mon ikke lidt for barnligt at skrive om kage, når jeg prøver at inspirere voksne mennesker?

Der er mange af den slags tanker, og det er desværre dem som til tider bliver grunden til at opslaget slet ikke bliver delt… Men det får du ingen point for. Ingen højere SSI score, eller nye connection, og slet ingen like eller kommentarer, fordi du aldrig delte din idé. Så del din idé til dit næste opslag, inden du får smagt for længe på den!

Et lille fif til den som stadig er nervøs for at trykke del: du kan redigere i dit opslag efter du har postet 😉

 

Link til oprindeligt opslag: klik her

85 likes | 30 kommentarer | 9400 visninger