Content strategi

En content strategi giver dig overblik, og hjælp til at kunne minimere og effektivisere dit arbejde med opslag til sociale medier, og samtidig øge dine resultater.

Hvis det at producere indhold, kræver din tid hver dag, og du ikke opnår de resultater du ønsker, kan du gavne af at få lagt en konkret content strategi. Her er det formålet, at du får en detaljeret og meget konkret plan som du kan følge, der giver dig ro i hverdagen til at passe din forretning og kunder.

I strategien udarbejder vi sammen en målgruppe analyse og forståelse, som inspirationskilde til fremtidige opslag, samt en struktureret proces for dit arbejde med opslag. Du lærer at arbejde fokuseret med dine opslag, for derved at bruge markant mindre tid på det, ud fra en konkret tidsplan for både dit arbejde, og distribution af content.

For mange gavner det at have opfølgende møder, for at justere planen, og sikre at den følges korrekt. Alle møder foregår online.

Prisen for content strategi er en timepris, med mulighed for meget rabat, ved køb af et klippekort. Kontakt mig, for helt uforpligtende, at modtage priserne.


 

Nanna har et stort fokus på, at jeg skal have mit eget autentiske brand med, når jeg poster noget pa de sociale medier. Samtidig har hun givet mig redskaber til bedst muligt at strukturere indholdet, sa det bliver læst og husket af modtagerne. Det giver mig den synlighed, som jeg har brug for, og derfor har Nannas arbejde været centralt for mig.

Nanna er god til at spotte idéer til indhold, og har mange konkrete redskaber til, hvordan jeg selv får produceret mere på en overskuelig måde, der matcher mit behov og min tid. Alt bliver forklaret nemt og forståeligt, sa jeg får det, jeg har brug for. Samtidig er det tydeligt, at der ligger en stor faglig forståelse bag Nannas rådgivning.

– Undervisningsordfører v. Folketinget