Optimering af opslag

Hvis du allerede er godt i gang med at lave opslag, men ikke får kommentarer, likes og trafik som du ønsker, eller måske fokusere på at få mere af det, kan optimering af opslag være en optimal løsning for dig.

Optimering som passer dig

Du har selv mulighed for at vælge, hvordan optimering af dine opslag skal fungere.

Nogen fortrækker at de sender opslagene til mig for en uge, måned eller mere frem, og så optimere jeg i form af struktur, formuleringer og tekniske justeringer og sender tilbage pr. mail. Ofte har vi også sparrings møder efter behov, for at udvikle kompetencerne, med målet om at gøre dig helt selvkørende i at lave gode opslag, der får masser af interaktion, og trafik til din profil.

Andre fortrækker faste sparringmøder, hvor vi over et online møde, gennemgår opslagene og hvordan de kan optimeres, samt hvorfor. Denne proces kræver mere tid af din, men det er ofte den hurtigste vej, til selv at kunne skrive gode opslag hver gang. Her er der også mulighed for at tale om øvrige forbedringer af din aktivitet, så din tid på LinkedIn bliver investeret bedst muligt. 

Jeg er specialist i LinkedIn content, men rådgiver også kursister og kunder i deres indhold på andre sociale medier. Mit fokus på blikfang, et godt flow, storytelling, dialogskabelse og værdi for modtageren, er altid en del af mine teknikker, uanset hvilket socialt medie opslaget er skrevet til.

Prisen for optimering af opslag er en timepris, med mulighed for meget rabat, ved køb af et klippekort. Kontakt mig, for helt uforpligtende, at modtage priserne.


Nanna er skarp, kreativ og fantastisk til at møde mig, dér hvor jeg er, og hurtigt til at gennemskue, hvad jeg har brug for i netop min forretning, lige nu og fremadrettet. Nanna er en super sparringspartner, med høj faglighed og hjertet på rette sted.

– Trine Rønnov, CEO og ejer af Stresslæge.dk