SoMe videoer

Jeg både rådgiver og producere sociale medie videoer for mine kunder. Nogen har brug en færdig pakke løsning, mens andre har brug for konkrete teknikker, forbedringer, men mest af alt hjælp til indholdet i deres videoer, hvilket jeg også giver sparring på.

Rådgivning i video opslag

Har du for at få gennemgået hvorfor dine videoer ikke performer godt, hvordan du optimere det fremadrettet, eller hvordan du kommer i gang, kan rådgivning være optimalt for dig. Du behøver ikke være talentfuld til teknik, eller have dyrt udstyr – så snart du har en mobil telefon, kan jeg hjælpe dig med at lave gode videoer.

Jeg har erfaret igen og igen, at kvaliteten af videoerne ikke er det afgørende, men derimod indholdet, og hvordan det struktureret bliver præsenteret. Derfor er indholdet også det som mit primære fokus er på, netop for at dine videoer giver dig de resultater du ønsker at opnå.

 

Pakkeløsning for videoer

Ønsker du hellere at købe færdig producerede og redigerede videoer, er dette også en mulighed. Jeg sælger dog kun pakkeløsninger af mindst 10 videoer, fordi at jeg ikke laver store branding videoer, men derimod videoer med værdiskabende indhold. En vigtig del af content strategier, er en kontinuerlig levering af indhold/videoer, og derfor sælger jeg kun en pakke, som understøtter kontinuerlig levering af content.

 

Inden jeg producere videoerne, afholder vi online møder sammen, hvor vi laver en plan for indholdet i videoerne, på baggrund af en intern målgruppe analyse. Vi klare så meget forberedelse online som muligt, så når vi mødes, kan vi filme en hel dag.

 

Prisen for dette, afhænger meget af hvor i landet du befinder dig, særligt krav om udstyr, leje af lokaler, øvrig forberedelse, mm. Er du interesseret, så kontakt mig venligst, og så udarbejder jeg en pris til dig. Dette er selvfølgelig uforpligtende.

 

Videoerne er mobil-videoer, med professionelt udstyr, og du kan opleve kvaliteten af dette, i disse videoer som jeg har lavet for både kunder og mig selv:

Testimonial for UNSTUCK:

 

Branding video for Susanne Funch

Susanne Funch i byrådet

Jeg vil forsætte min kamp for Holstebro Kommune.Derfor stiller jeg op til #KV17.Hvis du ønsker at hjælpe med min valgkamp – så tryk del 😉

Posted by Susanne Funch on Thursday, 26 October 2017

 

Interview med Rasmus Kolbe/Lakserytteren

Branding undervisnings-video for UNSTUCK

 

Content til LinkedIn, til andre selvstændige

 

Webinar tilmeldinger for Birgitte Hansen

Webinar: Kvit jobbet og skab en meningsfuld karriere som selvstændig

SIDDER DU NU DER, OG KEDER DIG IGEN??!!Ja, så går tiden jo med det….Og ved du hvad? Det gjorde jeg også i tredive år. Hvad med dig? Har du tænkt dig, at sidde der og kede dig? Eller kunne du tænke dig, at kvitte jobbet og skabe en meningsfuld karriere som selvstændig, hvor du også gør en forskel?Så hør mit webinar. Om 1 time ved du, hvordan det bliver muligt for dig. Hvis du ikke kan på de foreslåede tidspunkter, vælger du bare det første, så får du mail med link til genudsendelsen.Du tilmelder dig her (du får webinaret i bytte for din mail): https://bit.ly/2Lt34QT

Posted by Økonomisk frihed – Birgitte Hansen on Friday, 28 September 2018

 

Testimonials video for UNSTUCK

 

Jule video (blot 1 ud af 24 andre)