LinkedIn kursus

3 dages LinkedIn kursus 

Tiltræk og konverter de rigtige kunder for dig, UDEN et annoncebudget 

Lær at markedsføre og sælge på LinkedIn, uden at være sælger-Helge, sammen med Nanna Sondrup og Tonny Mikkelsen. Til dig der lever af at sælge immaterielle ydelser, som løser problemer for dine kunder. 

02. – 04. september på spahotellet Comwell Kellers Park ved Vejle

Få reelle resultater på LinkedIn 
– bidrag til dit netværk og din bundlinje 

Over 3 dage lærer du, hvordan du tiltrækker dine kunder med opslag, og hvordan du helt konkret konverterer dem til betalende kunder. Bliv en af de profiler på LinkedIn, man bare MÅ følge, og bliv anbefalet til dine næste kunder af dine følgere (selvom du faktisk aldrig har mødt dem). 


3 dage med det hele: 

I prisen for dette kursus, er der: 

Dag 1: kl. 09:00 – 18:00 

Dag 2: kl. 08:30 – 18:00 

Dag 3: kl. 08:30 – 16:00 

Du får selvfølgelig også morgenmad, frokost, eftermiddagssnacks og rigeligt af kaffe, te og vand, som du har lyst til undervejs. 

En lækker detalje: onsdag og torsdag kan du tanke op på energi, da du har fri adgang til spa – så medbring badetøj. 

Prisen omfatter ikke:  Overnatning og aftensmad er ikke en del af kursusprisen. Du kan dog få en billigere overnatningspris ved at oplyse, at du skal på kursus ved Nanna Sondrup og Tonny Mikkelsen. Booking skal ske direkte til hotellet. 


Kan du nikke genkendende til det her: 

Du ønsker at mestre LinkedIn-platformen, så du også får salg – men uden at skulle være ”den der skide sælger”, som andre advarer mod.

Du har allerede en profil og bruger den relativt aktivt… … Men du trænger til mere respons på det, du gør, og savner (mere) salg. 

Du har hørt ALLE de gode råd, men mangler den konkrete hands-on– og how-to-plan. 

Du VED, at LinkedIn er nødvendigt – men har endnu ikke fået resultater derfra (måske fordi du næsten ikke bruger det…).

Du har stærke værdier og en rig historie i virksomheden, som trænger til at komme UD og blive hørt – men så det er værdiskabende for andre.

Summa summarum: Nu skal der ske noget.

Så har du det på samme måde som ca. 90 % af alle andre, der er på LinkedIn. Heldigvis behøver du ikke være blandt dem, som ingen resultater får. 

Vidste du at: 

Dine manglende resultater IKKE skyldes størrelsen på dit netværk (sorry – size doesn’t matter) eller antal følgere på firmaside? Og algoritmen er ikke den, som holder dig nede, andre synes bare ikke, at det du laver er relevant eller spændende. 

Av – ja, så blev desværre sagt uden omsvøb.

Men du er langt fra alene. 

Kun 1% af aktive profiler på LinkedIn laver opslag, og endnu færre laver gode opslag. De færreste har en strategi og plan for deres aktivitet eller ved, hvordan man gør følgere til betalende kunder. 

Men – Vidste du: 

Du kan tiltrække masser af potentielle kunder ved at lave indhold, som er værdifuldt for andre. Og den vigtige detalje er, at du kan konvertere dem om til betalende kunder ved at hjælpe dem – og så er det ikke engang snyd eller manipulation, du skal bruge. 

Du kan lære at skrive ved hjælp de samme metoder, som professionelle LinkedIn-content-nørder bruger. 

Du kan også skabe netværk, dialog og booke kundemøder i kalenderen med de teknikker, som LinkedIn-sælgeren bruger (det er ham, alle taler pænt om, fordi han gør det smagfuldt).  


På 3 dage får du alt det, som du ville ønske, du havde vidst, da du startede. 


På dette kursus lærer du alt – fra det fundamentale for at kunne lykkes, til de mere tekniske detaljer, som gør den store forskel. Kurset er tæt pakket med modeller, formler og guides, så du hurtigt mærker et resultat. Indhold på kurset inkluderer: 

Indsigt og forståelse i platformen, som de fleste desperat mangler. 

De afgørende elementer til din firmaside, som de fleste slet ikke kender. 

Algoritmens regler – og hvordan du lærer at følge og bryde dem. 

De tekniske tricks til opslag, så du skiller dig ud fra dine konkurrenter. 

Storytelling-teknikken – og hvordan du tryllebinder din læser. 

Et opslagsværk af modeller og teknikker, så du også er hjulpet godt videre når du kommer hjem og skal klare det hele selv. 

THE profile guide, der giver henvendelser og konverterer.  

Teknikken til at opbygge et stærkt netværk, som giver dig resultater.  

Idé-teknikker til indhold – så du aldrig mangler noget at skrive om igen. 

Formidling af dine opslag, der får andre til at kommentere og like. 

Konverterings opslag, og ja – det er opslag som faktisk ”sælger” dit produkt eller giver dig nyhedsbrevs-, webinar-, challenge-tilmeldinger, så du kan bruge dine andre funnel-taktikker. 

02. – 04. september på spahotellet Comwell Kellers Park ved Vejle

Det her kursus er lavet til dig, som er… 

– ansat med ansvaret for jeres tilstedeværelse på LinkedIn og skal agere som jeres in-house LinkedIn-ekspert. 

– ansat med ansvaret for salg og/eller markedsføring i en større eller mindre virksomhed. 

– ejer/leder i din egen virksomhed.

– ejer/leder i din egen virksomhed.

– solo-selvstændig eller iværksætter med et personligt brand.

– forfatter, foredragsholder eller anden specialist.

– … Og dig som er nysgerrig på, hvordan det at skabe værdi for dit netværk kan give dig betalende kunder.  LinkedIn er IKKE et sprint – det er et maraton 

Lad os sige det, som det er – det her sker ikke på en dag. Hvis salget er det vigtigste, er der andre metoder i salg og marketing, der er meget mere push-fokuserede, som du kan bruge.  

LinkedIn bygger på relationer og de RIGTIGE mennesker (og kunder), og det kræver tid at opbygge. Så hvis du ønsker at arbejde med kunder, der har samme værdier som dig selv, og hvis du ønsker tillid mellem dig og kunden, så er det bestemt en strategi for dig at bruge LinkedIn. 

Det fede er, at jo længere tid du mestrer LinkedIn, desto nemmere bliver det, og du vil få opbygget et kontinuerligt flow af gode leads. 

LinkedIn er den førende B2B-platform og har en vild organisk trafik sammenlignet med andre sociale medier. For alle, der tilbyder ydelser omkring karriere, ledelse, netværk, business coaching, forretningsudvikling og andre B2B-løsninger, er LinkedIn efterhånden et MUST i ens strategi. 

Det bedste ved det her kursus: 

Du behøver a-l-d-r-i-g mere få følelsen af ”jeg spilder min tid på LinkedIn”, og ham sælger-Helge er for længst ude af dit netværk og dit mindset. Dit netværk vil takke dig for, at du nu er en af dem, man bare SKAL følge, og du vil få et kontinuerligt flow af kunder i din forretning, mens du bidrager og gør en forskel for andre. 


Dine undervisere: 

Nanna Sondrup 

Danmarks LinkedIn content queen, som I 2020 alene har opnået 330.000+ visninger for 0 kr., og for længst nået 1 million samlede visninger. Hun er den i Danmark, der har lavet flest LinkedIn live, og er stifter af Gi´Først bevægelsen, som bringer fokus på, hvordan det at hjælpe andre og dele sin viden er den bedste markedsføringsstrategi. 

Andre siger om Nanna

Nanna Sondrup er bare så dygtig til at formidle sin store viden om linkedin, som hun brænder for – en ”nørd” – men ikke én af de kedelige.

I starten var jeg lidt skeptisk, for hun virkede så sikker, og jeg finder ud af at det har hun også grund til – for jeg oplever at hendes råd og vejledninger virker – så jeg opnår stor synlighed og trafik i løbet af relativ kort tid.

Grethe Harbo

Ejer af Lægens stol

Med de modeller, teknikker og fif, hun har givet mig, ved jeg altid lige præcis, hvordan jeg skal angribe min næste post på Linkedin.

Hvis du stadig tøver, så vid det her: Uden Nannas kursus havde jeg aldrig fattet, hvad Linkedin egentlig kan. Uanset hvilken forretning du har, kan Nanna hjælpe dig med at finde din egen vinkel og spille dig stærk.

Mette Møller-Rasmussen

Ejer og tekstforfatter af Memora Consulting


Tonny Mikkelsen

Har arbejdet med LinkedIn siden 2011 og får ALLE sine kunder derigennem. Han har hjulpet direktører, ejere, ledere m.m. og er blevet en velkendt speaker, der ofte bliver set i det danske erhverv. Tonny er eksperten i, hvordan du sælger – uden at sælge som Helge. 

Andre siger om Tonny

Jeg har modtaget særdeles kompetent undervisning og sparring fra Tonny Mikkelsen vedrørende den samlede professionaliseringsproces af min LinkedIn profil.

Tonny opbyggede processen til at omfatte: Opbygning af profilen, Signalværdi, Opbygning af virksomhedssiden og kobling af denne til personprofilen, Rådgivning om Premium, Læring i anvendelse af Recruiter Lite. Den største værdi for mig er at Tonny har kunnet koble systemanvendelsen til min forretningsmæssige kontekst. 

Carsten Søgaard 

Searchchef 

Når man sidder som ansvarlig for et fagområde – ene kvinde – er en dygtig og indsigtsfuld samarbejdspartner guld værd. Og Tonny er sin vægt værd i guld 😊 

Han lytter, spørger begavet ind og kommer med løsninger, der kan hjælpe dig videre i hverdagen her og nu. Det hele leveret med stort engagement og varm humor 👏

Rita Modberg 

Kommunikationsansvarlig 

Kursuspris: 

Din investering for 3 dage med tæt pakket undervisning og modeller, som du vil elske og kan få profit fra i al din aktivitet på LinkedIn fremover – kan fås til early bird-pris for: kr. 11.900 + moms. 

Efter d. 31. juli vil din pris være: Kr. 13.900 + moms. 

Det svarer til en fin ny bærbar computer, du kan arbejde fra. Den kan du selvfølgelig blive glad for, men en blinkende streg i Word uden idéer til opslag og ingen nye connections ser omtrent ligedan ud på den computer som den gamle. 

Endnu værre er, at den ikke løser problemet om mere synlighed, branding og salg (hvis den gjorde, ville den nok koste en formue!) – men det kan det her kursus til gengæld løse for dig.  

Efter de her 3 dage, kan du direkte implementere alt det, du har lært, og omsætte det til *bling* af connections og beskeder, og *riiing* af kundehenvendelser, som du har savnet.  

02. – 04. september på spahotellet Comwell Kellers Park ved Vejle