Project name:

4 tips til din profil tekst

Project description:

Det er ikke altid nemt at finde på, hvad man egentlig skal skrive i sit resumé på sin profil. Særligt som jobsøgende kan det være lidt af en udfordring at skrive det rigtige, for hvad skal det felt egentlig bruges til?

 

Disse 4 ting, bør jobsøgende have i deres resumé

Godt nok må du selv skrive den, med med disse 4 tips bliver det langt nemmere for dig at skrive en tekst – endnu mere vigtigt bliver det lettere at blive bemærket. Sandheden om det felt som hedder resumé er, at det slet ikke bør blive brugt som dette. Hvis man ønsker at se et resumé af din karriere, kan man blot kikke ned på dit CV. Nej, dette felt er din salgstale for dig selv, din mulighed for at gøre dig bemærket og skille dig ud. 

Disse 4 trin er både for at blive bemærket, men som en del af din strategiske plan til din vej til job. 

Hvis dette gav værdi for dig, men du vil gerne lærer mere, så køb enten mit foredrag eller min workshop, og lær helt konkret hvordan du gennem LinkedIn kan lande dit drømmejob. Læs mere her.

Se det oprindelige opslag på LinkedIn her

 

 

Hvis du også vil have konkrete tips, til indhold som du kan lave mens du er på kursus, som lidt om hvad der skal stå i din overskrift, så tag også et kik på videoen nedenunder – og bliv samtidig inspireret til hvordan du kan lave storytelling.

Se det oprindelige opslag på LinkedIn her.