Project name:

Sådan connecter du med en personlig besked på LinkedIn

Project description:

Connect med en personlig besked – sådan gør du det på telefonen.

Det er ikke lige så intuitivt at sende en personlig besked på telefonen, som det er på PC, og derfor får du denne guide.

Men hvorfor sende en privat besked når du connecter?

  • Der er langt større chance for at personen siger ja – trods alt er det tydeligt du har taget dig tid og overvejelser, inden du trykkede connect.
  • Du får mulighed for at starte en dialog og derved relation.
  • Du kan senere se, hvor du kender personen fra, hvis du eks. har connected med beskeden “Det var en fornøjelse at møde dig til X eventet, og jeg håber du vil connecte”.

Husk på, at en connection du ikke har gjort dig bemærket ved, har den samme værdi som en stak visitkort du aldrig har brugt – de er tilgængelige, men du har intet forhold til dem… Måske har de et forhold til dig, men magien sker når der er en gensidig relation imellem jer.

Men hvad skal du så skrive når du connecter?

  • Skriv hvorfor du vil connect
  • Skriv hvorfor deres profil er spændende
  • Skriv I har fælles interesser/har et fælles netværk
  • Skriv hvordan du fandt frem til deres profil
  • Skriv om dit forhold til dem

Jeg håber du fremadrettet, vil bruge denne funktion flittigt.

 

Se det originale opslag på LinkedIn her – 65 likes | 29 kommentarer | 3.800 visninger

 

Det er helt Rasmus-modsat fra PC til telefon, når du skal sende en personlig besked sammen med din connection.

Du er nok ved at være træt af at høre mig og andre LinkedIn nørder prædike for disse personlige beskeder – men ikke destro mindre så kommer her endnu en velment prædiken, men nogle konkrete råd.?

Omkring hver 10. nye connection jeg får, sender en privat besked med deres connection, som en InMail – det er slet ikke nødvendigt.

Udover du kun har et begrænset antal InMails hver måned (afhængigt af om du har gratis eller en af de betalte løsninger), så behøver du ikke bruge dem for at kunne sende beskeden med. Men jeg forstår godt mange ender med det, fordi det ikke er helt gennemskueligt når man skrifter fra PC til telefon.

Så nedenfor får du lige trinene til at sende en connection med en besked, uanset om du bruger PC eller telefon.

Derudover, så SKAL du forbi personens profil for at kunne sende beskeden med. At bruge “connect” knappen som du kan se bare ved at holde musen over en person, giver dig ikke muligheden for at sende en besked med – den sender invitationen ud med det samme.

God arbejdslyst ?