Tusind tak!

Egentlig startede min rejse på LinkedIn blot med at jeg ville finde et job. Da jeg så fandt da, indså jeg hvor meget jeg egentlig havde at tilbyde, og hvor meget jeg havde lært! Derfor fortsatte jeg på LinkedIn, ikke som jobsøgende, men som en der hjalp andre til job.

 

Fra ansat til selvstændig

I 5 måneder var jeg ansat som Digital Marketing Coordinator, og min “hobby” var at give værdi og hjælp til andre. Da jeg blev opsagt da matchet ikke var helt godt, troede jeg at jeg skulle finde mit nye job, men istedet fik jeg mulighed for at blive selvstændig. Jeg fik muligheden for at gøre min hobby om at hjælpe andre, til hele mit levebrød!

Det er jo en lidt vild drøm!

Nok er min hobby ret nørdet hvis du spørg nogen, men jeg elsker det! Tanken om at kunne leve af at lærer andre det jeg kan, gør mig lykkelig. Jeg lavede en film for at fortælle alle på LinkedIn at jeg var blevet selvstændig, og for at sige tusind tak for deres støtte. For uden dem, var jeg ikke blevet selvstændig. Uden netværket på LinkedIn, havde jeg aldrig fået det første job, og ej hellere fået muligheden for at finde min rette platform for min passion.

Se videoen – mærk glæden – og tak! Du kan også se det oprindelige opslag, gennem linket her.