B2B Markedsføring

B2B Markedsføring: For indehavere og CEO´s

Stand out [like a pro]

Lær hvordan du skal markedsføre dig, så du kommer i kontakt med kunder, med Gi´ Først-metoden. Skil dig ud af mængden af ”konsulenterne” med dit speciale og tydelige budskaber, og bliv klædt på med de førende B2B redskaber i dette digitale 12 ugers forløb.

De første 6 deltagere, sparer 5.000 kr.

Jeg har et gæt, omkring dig…

Du mangler ikke kompetencer, erfaring eller passion for dit fag – du har mildt sagt, styr på dit shit!

Men…

Din udfordring er, at dine potentielle kunder ikke kan se forskellen på dig, og alle de andre der er i dit fag (og særligt dem, der gør det uden den faglige integritet og ordentlighed som du gør!). Og endnu værre, så er der også mange potentielle kunder der slet ikke har fået øje på dig, fordi du ikke har fundet de gode budskaber at træde frem med – ENDNU!

Den gode nyhed er

Du kan sagtens både blive bemærket, være top-of-mind ved din potentielle kunde, og skille dig markant ud i markedet som en thought leader, ved at dele ud af dine autentiske budskaber, vise dine evner, og stå på mål for dine værdier!

Og… Jeg vil også tro på, at siden du læser det her, så er det noget du er klar til.

Det store spørgsmål er bare: Hvordan?

OG: Uden det kræver en 4-årige journalistuddannelse, eller et markedsføringsbureau der kun betales i Spidsen-af-en-jetjager, og for alt i verden ikke kræver 20+ timer i ugen (du har trods alt en forretning der kræver din tid!)

Hele strategien for at adskille dig fra de andre i feltet, og virkelig gøre dig bemærket, bygger på, at du deler ud af dig, din faglighed, historier, værdier – og særligt dine unikke budskaber. Du skal kort sagt bruge Gi’ Først-metoden, hvor du skaber opmærksomheden, relationen og tilliden til dig, ved at dele ud af dine unikke værdier omkring din faglige profil, og gi værdi til målgruppen.

I dette forløb, får du ingen tørre kiks eller kedsommelige pladder retorikker, men derimod jordnær og ambitionsfremmende undervisning, metoder og sparring.

5-steps strategien

I dette forløb bliver du støttet gennem 5 afgørende steps for, at du kan lykkes med din B2B markedsføring. Dette handler ikke om bare ét smart opslag, eller bare én lille video – nej det handler om hvordan du på en tidseffektiv måde, får nået dine ambitioner, og får den rette markedsførings strategi og nødvendige kompetencer, til at kunne gøre det igen og igen.

Din succes strategi i 5-steps

Disse 5 steps, gennemgår jeg også med dig i vores ambitions samtale – og hvad en ambitions samtale er, fortæller jeg dig om senere i teksten. Jeg kan da starte og ADVARE dig, og fortælle, at den koster 0. kr.

Dette er ikke bare et forløb…

Dette forløb er de gennemtestede teknikker og metoder udviklet over flere år, som hundredvis af betalende kunder har anvendt, og fået succes med. Men samtidig er det også et opgør, mod troen om hvordan du skal være, for at kunne drive en forretning.

Et opgør, hvor du lære at sprænge rammerne for ”hvad man bør gøre og sige” når man har din faglighed, og vil tiltrække kunder.

Et opgør med normen, hvor du i stedet træder ud som dig selv, og får delt vandende, så du får rettet spotlyset på dine evner, med fremtonende værdier.

Dette er ikke bare et forløb – dette er Pilgrims rejsen for din forretning hvor du bliver udfordret i din komfortzone, så du nu skiller dig ud af mængden, står frem med dine budskaber, og du tiltrækker den helt rigtige målgruppe.

Her er forløbs menuen

For at få dig i mål med 5 steps strategien, får du i dette forløb alt dette til rådighed:

Få sat de rigtige ord på det du tilbyder og hvordan du adskiller dig fra konkurrenterne, så du rammer din målgruppe, gennem disse digitale 1:1 sessioner. Jeg udfordrer dig, støtter dig, og hjælper med at få fundet dine unikke værdier, så du får dig selv frem, og derved adskilt dig fra konkurrenterne.

Du undgår at miste overblikket og hoppe på ”shiny object”- løsninger, så timerne bare forsvinder, ved at få en systematisk marketing handlingsplan – trin for trin. Du får konstant hjælp til at følge og tilrette planen, så din tid bruges fornuftigt og minimalt, for derved at give dig mere fokus og energi i din forretning.

Få adgang til kurser, som giver dig alle de markedsførings redskaber og metoder du har brug for. Efter du har fået en skræddersyet marketingplan i dine 1:1 sessioner, skal dine markedsføringskompetencer gøres skarpe. Derfor får du korte kurser i video, find indhold, storytelling, forfatter tricks, mm. med nemme tidsbesparende templates og modeller.

”Er det her godt?” og ”Hvorfor virker det her ikke?” er nogle frustrerende spørgsmål, som du IKKE skal være alene med. Derfor er der ugentlige online kald, hvor I 6 deltagere på forløbet får sparring på det I kæmper med – samt skriftlig sparring i gruppen, til det som driller, eller til eks. sparring på de kurser du tager.

Få inspiration og støtte fra ligesindet, i det intime lukkede netværk med kun jer 6 deltagere. Lær af hinandens succeser og følg andre på samme rejse som dig selv, som stiller de spørgsmål du ikke nødvendigvis har tænkt endnu. Et trygt forum at udfolde sig i, og teste af.

Nogle gange har man bare en af de der dage, hvor der sker for lidt – og så er din næste vilde peptalk lige på trapperne! Nogle gange møder vi udfordringer, eller føler os drænet hvilket ikke kan rationelt løses med how-to. I dette forløb skal du ikke sidde alene med det, for du får nemlig (kærlig) spark-i-røven support.

Alt dette i 12 uger – langt nok til at du kan passe din forretning imens, men kort nok til at du får eksekveret på dine planer med det samme!

Sådan forgår dit forløb:

Dette forløb er en kombination de mest effektive teknikker, for at få dig i mål med dine ambitioner – hurtigt!

Til at finde dine unikke værdier, budskab og skræddersyet marketingplan, får du personlig mentoring, gennem 1:1 sessioner. Dette er de første uger i forløbet, hvor der er fokus på dit fundament, i din forretning, dit budskab og din markedsføring.

Når der er styr på fundamentet, skal der derefter fokus på kompetence styrkning i markedsføring. Til det får du korte online kurser, i de stærkeste B2B markedsførings redskaber, som du kan tilgå når det passer dig.

Du bliver selvfølgelig ikke efterladt til dig selv, og derfor er der både skriftlig sparring i hverdagen i et lukket forum, samt ugentligt kald i gruppen. Du bliver en del af en lille intim gruppe, hvor I bliver i alt 6 personer, hvor du kan lade dig inspirere af andres succes, samt lytte med til de spørgsmål, du ikke lige fik tænkt.

På denne måde, får du både den intense sparring fra 1:1, styrken af at kunne inspireres af en gruppe, fleksibiliteten i at kunne træne kompetencer med kurser når det passer dig, og støtten til at kunne få den feedback du løbende har brug for.

Dette er det sidste markedsføringsforløb som du får brug for, for at få din markedsføring til at køre!

Når du har været på dette 12 ugers forløb, vil du opleve:

◾ Aldrig at mangle (GODE) idéer, til dit værdiskabende indhold

◾ Du har et totalt klart overblik for din plan og strategi

◾ At du har alle de kompetencer, der er nødvendige for at kunne markedsføre dig

◾ Det er tydeligt hvordan du skal adskille dig fra konkurrenterne

◾ Du ved hvordan du får et like, lavet om til et kundemøde

◾ At interaktionen på dine opslag stiger stødt

◾ Du har reduceret dit tidsforbrug på markedsføring (helt ned til 1 enkelt dag i måneden, for de rigtig seje)

◾ Det er nemt at sætte de rigtige ord på dig selv – mundtligt og skriftligt

◾ At du kan konvertere dit netværk til kundemøder – uden at skade relationen

◾ Du ikke altid, behøver være den som skal tage første skridt til din næste kunde

◾ Du har fået boostet dit mod, til større ambitioner, og helhjertet budskaber!

Tag ikke bare mit ord for det – se hvad andre har fået ud af, at arbejde med mig:

Interaktionen fra mine kunder røg i vejret – og det ledte til salg!

#Gi’først er med rette Nannas hashtag!

Jeg har haft Nanna som guide, mentor og coach på LinkedIn opslag over ca. 2 måneder og allerede efter 1. opslag kunne jeg se interaktionen med mine kunder ryge i vejret og hurtigt derefter også lede til salg.

Nanna har været brilliant til at sætte sig ind i mine behov og hvor jeg er på rejsen som kunde, men også hvordan jeg rammer mine kunder. Og så er hun altså bare et helt utroligt sødt og dejligt menneske at arbejde sammen med!

Lone Skriver

Owner and Global Mobility Advisor


Nu laver jeg content som engagerer mere og hjælper mig med at nå mine mål

Efter at have begyndt at arbejde med Nanna har/er jeg:

– Fået nogle klare mål – hvad vil jeg egentlig med LinkedIn?

– Fået en konkret strategi

– Hvordan får jeg mest ud af LinkedIn

– Begyndt at lave content på en mere systematisk måde. Det giver bedre, mere gennemtænkt content, som engagerer mere og hjælper mig med at nå mine mål. Og der er stadigvæk plads til de spontane oplæg.

David de Neergaard

Fine Art & Private Clients Underwriter


Med raketfart er jeg nået længere ud!

Jeg har nu får langt flere likes og kommentarer på mine opslag fra min primære målgruppe, og på den vis får mulighed for at gå direkte i dialog. Samtidig vokser mit netværk kontinuerligt med samme målgruppe, og med raketfart er jeg nået længere ud i både 2. og 3. led end jeg har gjort tidligere.

Nanna får mine varmeste anbefalinger med på vejen, og har du ikke allerede taget fat i hende, så gør det!!

Helle Halken

Partner i Core Competence

Se den fulde længe af udtalelser, HER.

Har du prøvet det her scenarie:

”Kan du ikke lige skrive lidt om dig selv?” til eks. Hvis du skal ud at holde et foredrag – og du derefter kan mærke hvordan lyset bliver mentalt slukket! Ikke at kunne sætte (de rigtige) ord på, hvad det er du kan, og hvordan du adskiller dig fra andre i branchen, på en simpel og lige til måde.

Eller måske bare lave en god ”about” tekst, til din LinkedIn profil, som nemt italesætter dig?

Så er der heldigvis også hjælp at hente for dig, i dette 12 ugers forløb.

Her kan du læse om noget skønt – dig!

◾ Du er indehaver eller CEO i din egen forretning, og du sælger dine kompetencer til B2B – og elsker det!

◾ Typisk arbejder du med nogen som: HR, rekruttering, Lean, Salg, Markedsføring, Trivsel, Processer, Jura eller lignende fagområder, hvor dine knivskarpe kompetencer og flere års erfaring er et kæmpe must!

◾ ”Ekspert” er måske lidt svært at få over dine læber (selvom du er det), men specialist eller nørd slår du dig stolt op som.

◾ Du fortrækker at sælge gennem tillid og relationer – det er vigtigt for dig, I er et godt match

◾ Du drømmer om den klare plan, nemme værktøjer til at træde frem OG skille dig ud i din branche.

◾ Du er selv tilhænger af Gi´ Først. Det vil sige, du ikke er blank for at hjælpe, sparre og rådgive med din målgruppe, og har mærket den profitable effekten af det

◾ Du vil gerne kunne markedsføre og sælge – uden at skulle starte ud med flere 5 cifret beløber til annoncering hver måned.

Her kan du læse om din (måske) næste mentor

Jeg har 10+ års erfaring med markedsføring og jeg har de seneste 3 år, succesfuldt hjulpet hundredvis af indehavere, konsulenter, specialister indenfor forskellige brancher, der alle skulle markedsføres B2B. Jeg har selv fået flere millioner af visninger gennem organisk (gratis) markedsføring, og bygget min forretning deraf – en forretning hvor jeg kan være 100% mig selv!

En typisk sætning jeg ofte høre fra mine kunder, er: ”Det helt som at være ved en coach eller psykolog, når jeg taler med dig”. Lad mig understrege – det er jeg ikke! Men jeg er en fanatiker i at grave HELE dig frem, arbejde mig ind til hvad der er helt unikt ved dig, og det bliver til tider dybt. Jeg har sat en ære i at turde at udfordre, provokere og skubbe mine kunder, for at få dem ud af deres skal, og blive 100% dem selv i hele deres forretning. Det alene, adskiller dem naturligt fra andre i markedet, fordi der er meget få der tør at være sig selv i deres markedsføring.

Der er tusindvis (nok flere) af andre som mig, der arbejder med markedsføring – som aldrig har slået igennem som jeg har. Nøglen har klart været, at jeg har turde at skille mig ud. Der nøjagtig det jeg vil hjælpe dig med, og samtidig klæde dig på med alle de kompetencer du har brug for, for at kunne praktisere denne nye, effektive og revolutionerende måde at markedsføre dig på.

Jeg har en målsætning om, jeg ikke vil stå på andres skuldre for at få succes. Jeg vil trække andre med op på rejsen. Kunder såvel som ambassadører jeg aldrig har mødt. Det er kernen i min værdi, og derfor jeg italesætter Gi’ Først. Det har løftet min forretning at tale ud fra og demonstrere min vigtigste værdi. I dette forløb, lære jeg dig at gøre det samme, med dine værdier, på en forretnings gavnende måde.

Men hov… Er du ikke ”LINKEDIN content Queen?”

Spørger du måske…

Hvis du har fulgt mig længe, tænker du måske ”jamen hov, arbejder du ikke primært med LinkedIn?”, og i så fald vil jeg starte med at sige tak fordi du har fulgt med der 🙏

Og rigtig nok, så har jeg arbejdet med LinkedIn længe, og blevet en af de mest anerkendte i at arbejde med det i Danmark – og indtaget toppen når det handler om indhold og opslag.

Men – min baggrund er i markedsføring, og B2B har altid været min store passion, og derfor blev LinkedIn mit fortrukne redskab. Jeg har i alt min tid jeg har arbejdet med LinkedIn, trukket på den forståelse jeg har fået fra markedsføring, personlig branding, lead funnels mm. For at kunne levere høje resultater igen og igen på LinkedIn.

Alt den succes mine kunder og jeg selv har haft, kommer ikke af at jeg bare er god til LinkedIn – det kommer af de samme evner og strategier, som du lærer i dette forløb, hvor vi nørder i B2B markedsføring. Men – når du sælger B2B, kommer du sjældent udenom den førende B2B platform, nemlig LinkedIn. Og bare rolig – I got you covered

Din investering (altså prisen):

Nu sidder du sikkert med spørgsmålet – Hvad må du slippe for alt det her? Din investering i at få lagt den røde tråd i din forretning, skille dig ud fra konkurrenterne, og få styr på de nødvendige kompetencer er:

25.000 kr. + moms

Den eneste forudsætning, er at du giver din ærlige anbefaling af forløbet, som må bruges til markedsføring fremadrettet.

Alternativet til dette forløb, er at gå på jagt efter en lang række af kurser, som du skal bruge mindst dobbelt så mange penge på. Så mangler der selvfølgelig kun hvordan du kombinere de redskaber strategisk, hvordan du finder og italesætter det unikke ved dig overfor kunden, samt den konstante sparring og hjælp…

Den investering du laver du laver i dette forløb, både finansielt og i din tid, vinder du tilbage igen. Du bliver mere effektiv og struktureret i din tid, så du ikke behøver bruge nær så meget af det på din markedsføring, og investeringen tjener du ind når du bruger metoderne, til at få dine næste mange kunder

Praktisk:

Næste hold starter i september 2021 – dato kommer senere.

Bonus: Shout out – Bliv eksponeret for 7000+ mennesker!

Jeg tager ikke nogen ind på dette forløb, som jeg ikke tror på – så hvis du kommer med, så det fordi jeg TROR på dig og det du kan. Derfor, tilbyder jeg også i dette forløb at du kan blive eksponeret overfor mit netværk på LinkedIn, gennem et værdiskabende opslag for modtageren – som jeg laver for dig.

Det bliver postet et strategisk tidspunkt i løbet af de 12 uger, og alt det kræver fra dig, er en ½ times 1:1 session hvor jeg finder det bedste indhold fra dig, som jeg laver til et opslag og tagger dig i.

OBS: Dette er KUN tilbudt deltagere, på forløbet

Book en ambitions samtale

BOOK DIN AMBITIONS SAMTALE HER

Inden du investere i dette forløb, er der altid en afklarende samtale til 0 kr., hvor vi sammen får sporet os ind på dig, dine ambitioner og de budskaber du skal have ud – og selvfølgelig om vi er et godt match.

Ambitionen handler ikke bare om at sige et stort beløb du gerne vil omsætte (eller jo, for den slags ambitioner er også fede!), men jeg vil høre om dine ambitioner, for at være 100% dig selv i din forretning. At du er ambitiøs for virkelig at skille dig ud fra alle de andre i feltet.

I en ambitions samtale, udfordre jeg dig blandt andet, ved at spørger dig om:

◾ Hvad står du for?

◾ Hvem er du?

◾ Hvad er dine styrker?

Og herefter, om det også er det du sender ud i din markedsføring – om du er tilfreds med din markedsføring, i forhold til de resultater du får, og den unikke værdi du tilbyder dine kunder.

Jeg glæder mig MEGET til at høre dine svar.

FAQ:

Hvor længe er der adgang til kursus banken?

Du har 1 års adgang til den online kursusbank, så du kan se og gense alt det du har brug for

Er der nogle dage der er fastlagte?

Ja – hver mandag mellem 10:00 til 11:30 afholdes den online sparring og feedback.

Hvornår afholdes min 1:1 sparring?

Din sparring afholdes på den dag og tidspunkt hvor det passer dig, indenfor normale arbejdstider. På den måde, kan du vise hensyn til din forretnings andre projekter.

Lære jeg også om LinkedIn?

Ja – du lære alt det du har brug for (og nok lidt mere) om LinkedIn, for at markedsføre dig effektivt

Lære jeg det med planlægning og teknik?

Ja, du kan være helt rolig. De værktøjer du har brug for, lære du – helt ned til den enkelte knap og hvor du skal trykke.

Bør jeg også have et annonceringsbudget klar?

Nej – Jeg lære dig at gøre det organisk, naturlig og gennem netværk, på en anti sælger-Helge måde, som ikke koster en eneste kr. i annoncering.

Kan jeg betale i rater?

Ja du kan godt betale i rater. Vi kan aftaler på vores afklarende snak, om du vil betale i 2 eller 3 rater, og betingelserne for det.