Om

Hej – mit navn er Nanna Sondrup

Jeg er en fanatisk marketing nørd, med en forkærlighed for simpel og konkret formidling, og så har jeg min egen forretning. Jeg er af mine konkurrenter blevet erklæret royal som LinkedIn Content Queen (en titel man ikke takker nej til), og så elsker jeg at arbejde med passionerede indehavere.

Herunder, vil jeg give dig et indblik i, hvem jeg er.

Det korte (men ret seje) resume:

Jeg har 10+ års erfaring med markedsføring og jeg har de seneste 5 år i egen forretning, succesfuldt hjulpet hundredvis af indehavere, konsulenter og specialister indenfor forskellige brancher, der alle skulle markedsføres B2B. Jeg har selv fået flere millioner af visninger gennem organisk (gratis) markedsføring, og bygget min forretning deraf – en forretning hvor jeg kan være 100% mig selv!

I Love Marketing!

Jeg elsker markedsføring – men det gør alle bare ikke! Lidt inde i mig dør, når nogen omtaler markedsførings om: “Det er spam og pisseirriterende!”. Jeg vil jo gerne give dem ret, fordi nogen vælger at bruge markedsføring som et forstyrrende element i andres hverdag, med tilgangen om spam nok skal virke – men det er ikke sådan jeg praktisere markedsføring!

Jeg elsker markedsføring, fordi det for mig er et middel til at gavne vores forretning, såvel som andre mennesker. Markedsføring skal i min optik, ikke være et forstyrrende element, men et værdibringende tiltag til vores målgruppes hverdag! Markedsføring, som folk vil stoppe for at se, dele, og anbefalede til andre – DET brænder jeg for.

Det tager mere tid, mere kærlighed ja – men til gengæld sparer jeg det normalt i annonce kroner, fordi denne type markedsføring, selv formår at få synlighed og spredning på sociale medier.

Jeg har nørdet ned i alt fra e-mail marketing, SEO, video, online kurser, copywriting mm. Men min store kærlighed er til content marketing og autentisk branding.

Jeg er fanatisk omkring dig!

En typisk sætning jeg ofte høre fra mine kunder, er: ”Det helt som at være ved en coach eller psykolog, når jeg taler med dig”. Lad mig understrege – det er jeg ikke! Men jeg er en fanatiker i at grave HELE dig frem, arbejde mig ind til hvad der er helt unikt ved dig, og det bliver til tider dybt. Jeg har sat en ære i at turde at udfordre, provokere og skubbe mine kunder, for at få dem ud af deres skal, og blive 100% dem selv i hele deres forretning. Det alene, adskiller dem naturligt fra andre i markedet, fordi der er meget få der tør at være sig selv i deres markedsføring.

Min målsætning:

Jeg vil ikke stå på andres skuldre for at få succes. Jeg vil trække andre med op, på min egen rejsen. Jeg vil med god samvittighed kunne sige ”min succes er din succes og vice versa”, både til mine kunder men også de ambassadører jeg aldrig har mødt. Det er kernen i min forretning, og derfor jeg italesætter Gi’ Først. Det handler om, at i alt jeg gør, forsøger jeg også at give noget videre som andre kan få gavn af – også selvom de aldrig investere end eneste krone i min forretning.

Det er min målsætning, fordi jo mere jeg har praktiseret det, jo bedre har jeg haft det. Ved at arbejde efter Gi´ Først, har jeg tiltrukket mennesker af samme holdning, der også vil løfte andre mennesker – også i deres markedsføring. Det er for mig værd at stå op for, og derfor min vigtigste målsætning.

Fun fact:

Om dagen er jeg marketing nørd – men om natten er jeg gamer! Okay, begge er en slags nørd, men det er sådan jeg er. Jeg kan sagtens få timer til at få, med at sidde og tale med andre, mens jeg spiller world of warcraft – og jeg er tilfældigvis også ret god til det!

Other fun fact: Jeg arbejder professionelt med kommunikation og ord – og så er jeg ordblind. Jeg skriver bestemt ikke perfekt (hvis du spotter en fejl her i teksten, er den all-natural), men jeg lærte at jeg har øje for at finde historier, budskaber, holdninger og derefter kommunikere dem stærkt!

Jeg er ikke perfekt, på trods af at arbejde i en branche hvor et kommafejl kan betyde mord – men jeg er dæleme god til det jeg gør alligevel 😊

Not so fun, but still facts:

Jeg holder til i Holstebro – altså Vestjylland, hvor træerne bogstaveligt talt bøjes efter vinden. Det er her jeg holder og høre til, men oprindeligt er jeg født i Aalborg, og taler jeg med nogen derfra, kommer der pludselig noget accent frem. Det samme sker efter en whisky eller to 😅

Lets talk business:

Hvis du har brug for min hjælp, eller er interesseret i et af mine produkter, workshops eller foredrag, er du altid velkommen til at kontakte mig på:

Mail: nanna@sondrup-connect.dk

Telefon: 28775031

Øvrige oplysninger:

Firma: Sondrup Connect ApS

CVR: 41780770

LinkedIn

Facebook

Facebook gruppe