B2B Markedsføring

B2B Markedsføring: For ejere og CEO´s

Stand out [like a pro]

Lær hvordan du skal markedsføre dig, så du kommer i kontakt med kunder, med Gi´ Først-metoden. Skil dig ud af mængden af ”konsulenterne” med dit speciale og tydelige budskaber, og bliv klædt på med de førende B2B redskaber i dette digitale 12 ugers forløb.

Stand out – bliv bemærket, vær top-of-mind ved din potentielle kunde, og skil dig markant ud i markedet som en thought leader! Det lyder sikkert meget fedt, men det store spørgsmål er altid: Hvordan?!

Svaret er irriterende simpelt: Gi´ Først.

Når du deler ud af dine autentiske historier, og viden som din målgruppe hungrer efter. med dine værdier og holdning som den røde tråd, så skaber du en stærk relation mellem dig og din målgruppe. Du giver en forsmag på hvad du har at byde på, og fortæller ikke men viser (show, dont’ tell) hvorfor du er den i markedet, man skal have tilliden til.

Thats it – udfordringen opstår, så snart man faktisk skal gøre det, og gerne vil have succes med det, og netop der kommer dette forløb i spil!

I dette forløb, får du ingen tørre kiks eller kedsommelige pladder retorikker, men derimod jordnær og ambitionsfremmende undervisning, metoder og sparring.

Har du prøvet det her scenarie:

”Kan du ikke lige skrive lidt om dig selv?” til eks. Hvis du skal ud at holde et foredrag – og du derefter kan mærke hvordan lyset bliver mentalt slukket! Ikke at kunne sætte (de rigtige) ord på, hvad det er du kan, og hvordan du adskiller dig fra andre i branchen, på en simpel og lige til måde.

Eller måske bare forklare hvad det er du kan så din målgruppe tænker ”det er líge det jeg mangler!”, og generelt være i stand til knivskarpt både skriftlig og mundtligt, kunne pitche dig selv og dine evner?

Så er der heldigvis også hjælp at hente for dig, i dette 12 ugers forløb – hvor der skabes et stærkt fundament, så du får helt styr på både markedsføring og din unikke værdi.

Når du har været på dette 12 ugers forløb, vil du opleve:

◾ Aldrig at mangle (GODE) idéer, til dit værdiskabende indhold

◾ Du har et totalt klart overblik for din plan og strategi

◾ At du har alle de kompetencer, der er nødvendige for at kunne markedsføre dig

◾ Det er tydeligt hvordan du skal adskille dig fra konkurrenterne

◾ Du ved hvordan du får et like, lavet om til et kundemøde

◾ At interaktionen på dine opslag stiger stødt

◾ Du har reduceret dit tidsforbrug på markedsføring

◾ Det er nemt at sætte de rigtige ord på dig selv – mundtligt og skriftligt

◾ At du kan konvertere dit netværk til kundemøder – uden at skade relationen

◾ Du ikke altid, behøver være den som skal tage første skridt til din næste kunde

◾ Du har fået boostet dit mod, til større ambitioner, og helhjertet budskaber!


Det er som at få en god kogebog – som handler om markedsføring

Jeg havde fulgt Nanna over et års tid, og hørt hende sige ”Gi Først” – men jeg havde svært ved at finde det som jeg kunne give ud af, og lave opslag omkring. Men det har jeg fået lært på dette forløb! Det bedste er, at ud over at have masser af gode indholds idéer, så er mit indhold og mit sprog 100% mig!

Det var skønt at alle metoderne var sat på formel i forløbet, så det var lige til. Læs skabelonen – prøv – og så få noget sparring på det. Det var som en god kogebog, men med en hjælper ved siden af, der gik det hele igennem.

Mit pitch er også blevet skarpere, hvilket jeg kan mærke når jeg er ude i mit netværk. De forstår bedre værdien af det jeg kan, fordi jeg har fået vendt og drejet mine ord – samtidig med jeg stadig er helt mig selv.

Det har været et smaddergodt forløb!

Jytte Jensen

Certificeret coach


Konkrete skabeloner og hjælp, så jeg hurtigt kom i mål

Jeg har drevet forretning og selv markedsført siden 2014 med stor succes til B2C – men ikke B2B, og det var problematisk da jeg sælger en uddannelse til coaches. Men på forløbet, lærte jeg at ramme min rigtige målgruppe – så godt, at jeg havde solgt 8 ud af 15 pladser, 4 måneder før uddannelsen startede! Det kunne jeg, fordi jeg nu kunne italesætte min rigtige målgruppe, få lagt en strategi der holdte og skærpet min egen kommunikation og værdi. Det betød at jeg også turde hæve min omsætningsmål, med 150.000 kr. for året.

Jeg har fået så meget med fra forløbet! Nu har jeg endelig landet de LinkedIn opslag så de virker, jeg får den branding og synlighed jeg har brug for, min landinpage har fået et kæmpe løft og jeg har lært at lave grafik på rekordtid!

Jeg er før ikke blevet forstået eller misforstået, men Nanna forstod mig med det samme. Det gjorde jeg virkelig kunne være mig selv, og udvikle mig. Det bedste jeg kan sige om forløbet er, at det var enormt nærværende, der var mange gode skabeloner så jeg hurtigt kom i mål, og så var det konkret og lige til at gå til.

Et hands-on forløb, der rykker ens forretning – uanset niveau.

Karin Søsted

Uddanner selvsabotage coaches

Sådan forgår dit forløb:

Dette forløb er en kombination de mest effektive teknikker, for at få dig i mål med dine ambitioner – hurtigt!

Du får personlig mentoring, gennem 1:1 sessioner, hvor der er fokus på dit fundament i din forretning, dit budskab og din markedsføring – så du har noget konkret og færdigt bagefter.

Du får kompetence træning i markedsføring, blandt andet gennem korte online kurser, i de stærkeste B2B markedsførings redskaber, som du kan tilgå når det passer dig.

Og særlig vigtigt – Du bliver selvfølgelig ikke efterladt til dig selv, og derfor er der både skriftlig sparring i hverdagen i et lukket forum, samt ugentligt kald i gruppen. Du bliver en del af en lille intim gruppe, hvor I bliver i alt 5 personer, hvor du kan lade dig inspirere af andres succes, samt lytte med til de spørgsmål, du ikke lige fik tænkt.

På denne måde, får du både den intense sparring fra 1:1, styrken af at kunne inspireres af en gruppe, fleksibiliteten i at kunne træne kompetencer med kurser når det passer dig, og støtten til at kunne få den feedback du løbende har brug for.

Dette får du:

Hele fundamentet formes her! For at kunne lave et godt CTA/pitch i dine opslag, målrette din profil så den kan sælge og sikre du taler ind i de resultater din målgruppe ønsker, så skal der være styr på denne del.

Derfor, når du er færdig med denne session, vil du have både dine egne og mine færdige og konkrete sætninger, du kan bruge igen og igen til at forklare: Hvilke resultater skaber du for hvem?

Din kunde skal kunne læse om dit produkt – men det skal præsenteres, så de kommer hele vejen igennem kunderejsen. Derfor er det din landinpage (produkt beskrivelse) der er i fokus i denne session. Uanset om du allerede har en eller dette er din første, så arbejder vi det igennem, så dit produkt skriftligt bliver lagt frem, så din kunde kan spejle sig i det.

Kender du de kort man har for eks. S-togene? Så klart og detaljeret et overblik får du, når jeg udarbejder din marketingplan, ud fra dig, din målgruppe og branche. Du får styr på hvad du kan skrue op og ned for, for at få flere kunder, samt hvordan du spotter interesserede kunder, og undgår at tabe dem (på en anti-KØB-BANANER-HER-HOS-MIG måde).

Der er klare målsætninger ud fra dine ambitioner, så du aldrig skal være i tvivl om, hvor du skal bruge din tid og dit fokus – og ikke blive tabt til et new-shiny-object i din markedsføring.

Kursusbanken er fyldt med gennemtestede teknikker til at finde indhold, men her får du hjælp til at trække de bedste idéer og historier ud af dig. Du bliver sat under det skarpe interview lys, hvor du kun skal ”tømme hovedet”, mens jeg griber de geniale idéer du sikkert slet ikke selv har set du har. Bagefter har du en liste af idéer og vinkler på indhold du kan kaste dig over, så du kan komme stærkt i gang med det samme.

Denne session er en individuel catch-up, for at sikre du stadig bevæger dig fremad. Her dykker vi ned i din marketingplan igen, sikre at du når i mål med det, og får håndteret de udfordringer du står med – eller nye ambitioner der skal realiseres.

Vil du have sparring på det opslag du snart skal poste, driller teknikken eller mangler du et godt svar til en potentiel kunde, så er den skriftlige sparring den hjælpende hånd. I et lukket fællesskab, har du mulighed for at få dybdegående sparring, på nøjagtig det du sidder med – noget tidligere deltagere har brugt flittigt, og talt rigtigt godt om.

”Er det her godt?” og ”Hvorfor virker det her ikke?” er nogle frustrerende spørgsmål, som du IKKE skal være alene med. På de digitale gruppekald med dig og de øvrige på forløbet, kan du få hjælp til det, hvor den skriftlige sparring kommer til kort: Teknik der bare ikke vil, hvad din prioritets liste skal være, hvordan du griber en god mulighed eller bare input og idéer til dine aktuelle udfordringer. Kort sagt, så bliver du hele tiden skubbet, så du ikke sidder fast!

Peptalks har ofte været en del af de kald – så motivation og inspiration kan du også hente her.

 

Dette er IKKE endnu et webinar eller kursus, du ikke kan bruge til noget i praksis… Kursusbanken er fyldt med færdige skabeloner, modeller og færdige fifs du kan bruge med det samme. Du kan finde viden om: Content, storytelling, CTA, opbygning af opslag, kommunikation, planlægning, video, grafik, LinkedIn hacks og andre lignende emner, der kan hjælpe dig i mål.

VIGTIGT: Kursusbanken har du adgang til, 1 helt år fra du starter – altså længere tid end selve forløbet. Så under forløbet, kan du nøjes med at finde tid, til kun det du reelt har brug for.

Under forløbet afholdes der 3 planlagte workshops, samt mulighed for flere ved behov. Du får blandt anden en workshop om grafik og billeder, hvor målet er at få lavet færdige skabeloner og grafik til dine opslag – også selvom du måske aldrig har arbejdet med grafik før. Du får også en workshop med lyn produktion af content, så du går derfra med færdige opslag, og sidst men ikke mindst, en workshop hvor du lære at skabe din egen freebie, så du kan tiltrække endnu flere kunder.

På forløbet er du sammen med nogen, der vil det samme som dig; blive mere synlig, få styr på sin markedsføring og udvikle sine kompetencer i det. Derfor kan du frit bruge det netværk I får sammen til fælles arbejdsdage, sparring mellem hinanden eller lignende, da I ender med den samme viden undervejs. Det er dig helt frit for, om du vil lade dig inspirere og sparre med de andre på holdet – men muligheden er der.

Nej – jeg fortæller dig ikke hvad overraskelsen er herunder 😅

Alt dette i 12 uger! Ved ambitions samtalen, kan du få et dybere overblik over datoer, uger og hvornår du skal sætte tid af i din kalender – og bare rolig, det her HAR du tid til, imens du driver din forretning 😉

Obs: Alle sessioner er individuelle, mens workshops og ugentlige gruppe kald er for alle forløbets 5 deltagere.

 

 

Forløbet tjente sig selv ind igen – flere gange!

Jeg ville gerne have B2B kunder, hvilket var markant anderledes end B2C som jeg var van til – og derfor startede jeg på forløbet. På trods af travlhed mens jeg var i gang, kunne jeg lande min første, af mange, B2B kunde (som i første omgange SLET ikke skulle have noget med en coach at gøre), fordi jeg kunne tale resultater og det rigtige sprog – og samtidig 100% eje mig selv! Det tjente forløbet ind igen og mere til.

Hele konceptet om Gi’Først som Nanna står for, matcher mig så godt. Jeg elsker at kunne tiltrække ved at hjælpe andre, men det har også krævet en kæmpe udvikling og læring! Jeg har arbejdet med mit mindset, content, tekst, salg, mine resultater, profil og grafik. Med de nye grafiske evner, kan jeg nemt lave billeder til opslag på ultrakort tid – og så var det også til stor glæde til min datters Minecraft fødselsdag 😉

Noget af det bedste, er den målrettede individuelle sparring – selv når vi sad som en lille gruppe. Jeg får det skræddersyede svar, der faktisk hjælper mig videre og ”husk lige det her ”-tippet var altid spot-on. Nanna er ikke bange for at give kritik, men det er altid konkret, brugbar og det rykker mig og min forretning.

Ulla Rokkjær

Trivselsmentor  


 

 

Fra at være bange for synlighed – til 100 likes på første opslag!

Jeg har været på flere markedsføringsforløb, hvor jeg er gået i stå og har følt mig alene i det – men ikke her. Jeg har haft Nanna med som cheerleader på sidelinjen; hun har ikke givet mig lov til at grave mig ned eller gå i stå med min markedsføring. Jeg har lært at turde mere, og fået kunder på det.

 

Jeg har fået hjælpen til at se, hvad jeg kan lave opslag om, og hvordan jeg kan vise mine evner og forretning frem. På 1:1 sessionerne fik jeg et stærkt fundament til at komme ordentligt i gang – hvilket betød at jeg fik en færdig og meget skarpere hjemmeside tekst, og bedre ord til at beskrive mine evner.

 

Hun har serveret metoden på et sølvfad, så jeg kunne få 100 likes første gang jeg postede på LinkedIn – uden at skulle knokle for det eller annoncere. Hun gør det let og understøtter min egen måde at skrive på, så jeg kan bruge mine styrker og være mig selv. Og så er det fantastisk, at hver gang jeg laver et opslag, får jeg konstruktiv sparring, det bliver gennemlæst, og rettet til, så det klarer sig godt.

Helle Kubsch

Fysioterapeut og Psykoterapeut

Dette er ikke bare et forløb…

Dette forløb er de gennemtestede teknikker og metoder udviklet over flere år, som hundredvis af betalende kunder har anvendt, og fået succes med. Men samtidig er det også et opgør, mod troen om hvordan du skal være, for at kunne drive en forretning.

Et opgør, hvor du lære at sprænge rammerne for ”hvad man bør gøre og sige” når man har din faglighed, og vil tiltrække kunder.

Et opgør med normen, hvor du i stedet træder ud som dig selv, og får delt vandende, så du får rettet spotlyset på dine evner, med fremtonende værdier.

Dette er ikke bare et forløb – dette er Pilgrims rejsen for din forretning hvor du bliver udfordret i din komfortzone, så du nu skiller dig ud af mængden, står frem med dine budskaber, og du tiltrækker den helt rigtige målgruppe.

Her kan du læse om noget skønt – dig!

◾ Du er indehaver eller CEO i din egen forretning, og du sælger dine kompetencer til B2B – og elsker det!

◾ Typisk arbejder du med nogen som: HR, rekruttering, Lean, Salg, Markedsføring, Trivsel, Processer, Jura eller lignende fagområder, hvor dine knivskarpe kompetencer og flere års erfaring er et kæmpe must!

◾ ”Ekspert” er måske lidt svært at få over dine læber (selvom du er det), men specialist eller nørd slår du dig stolt op som.

◾ Du fortrækker at sælge gennem tillid og relationer – det er vigtigt for dig, I er et godt match

◾ Du drømmer om den klare plan, nemme værktøjer til at træde frem OG skille dig ud i din branche.

◾ Du er selv tilhænger af Gi´ Først. Det vil sige, du ikke er blank for at hjælpe, sparre og rådgive med din målgruppe, og har mærket den profitable effekten af det

◾ Du vil gerne kunne markedsføre og sælge – uden at skulle starte ud med flere 5 cifret beløber til annoncering hver måned.

 

Her kan du læse om din (måske) næste mentor

Jeg har 10+ års erfaring med markedsføring og jeg har de seneste 3 år, succesfuldt hjulpet hundredvis af indehavere, konsulenter, specialister indenfor forskellige brancher, der alle skulle markedsføres B2B. Jeg har selv fået flere millioner af visninger gennem organisk (gratis) markedsføring, og bygget min forretning deraf – en forretning hvor jeg kan være 100% mig selv!

En typisk sætning jeg ofte høre fra mine kunder, er: ”Det helt som at være ved en coach eller psykolog, når jeg taler med dig”. Lad mig understrege – det er jeg ikke! Men jeg er en fanatiker i at grave HELE dig frem, arbejde mig ind til hvad der er helt unikt ved dig, og det bliver til tider dybt. Jeg har sat en ære i at turde at udfordre, provokere og skubbe mine kunder, for at få dem ud af deres skal, og blive 100% dem selv i hele deres forretning. Det alene, adskiller dem naturligt fra andre i markedet, fordi der er meget få der tør at være sig selv i deres markedsføring.

Der er tusindvis (nok flere) af andre som mig, der arbejder med markedsføring – som aldrig har slået igennem som jeg har. Nøglen har klart været, at jeg har turde at skille mig ud. Der nøjagtig det jeg vil hjælpe dig med, og samtidig klæde dig på med alle de kompetencer du har brug for, for at kunne praktisere denne nye, effektive og revolutionerende måde at markedsføre dig på.

Jeg har en målsætning om, jeg ikke vil stå på andres skuldre for at få succes. Jeg vil trække andre med op på rejsen. Kunder såvel som ambassadører jeg aldrig har mødt. Det er kernen i min værdi, og derfor jeg italesætter Gi’ Først. Det har løftet min forretning at tale ud fra og demonstrere min vigtigste værdi. I dette forløb, lære jeg dig at gøre det samme, med dine værdier, på en forretnings gavnende måde.

Din investering (altså prisen):

Nu sidder du sikkert med spørgsmålet – Hvad må du slippe for alt det her? Din investering i at få lagt den røde tråd i din forretning, skille dig ud fra konkurrenterne, og få styr på de nødvendige kompetencer er:

25.000 kr.

 

Betalingsmuligheder:

1 rate: 25.000

3 rater lige fordelt:

8500 kr. ved tilmelding

8500 kr. i uge 42

8500 kr. i uge 46

Total: 25.500 kr.

4 skæve rater:

2.000 kr. ved tilmelding

5.000 kr. 1 oktober

5.000 kr. 1 november

14.000 kr. 1 december

Total: 26.000 kr.

 

Obs: Alle priser er før moms.

 

Alternativet til dette forløb, er at gå på jagt efter en lang række af kurser, som du skal bruge mindst dobbelt så mange penge på. Så mangler der selvfølgelig kun hvordan du kombinere de redskaber strategisk, hvordan du finder og italesætter det unikke ved dig overfor kunden, samt den konstante sparring og hjælp…

Praktisk:

Der er ikke nogen dato, for nyt hold.

De første 4 uger, er afsat til sessioner som vi aftaler tidspunktet for, på ambitionssamtalen

Der er kun 5 pladser på forløbet, for at sikre der er tid til fordybelse i dig og din forretning

Gruppekald er mandag kl 11-12 (flyttes til næste hverdag i tilfælde af helligdage)

Workshops afholdes på fastlagte torsdage mellem 11:00 og 12:30

Alt på forløbet afholdes digitalt

Book en ambitions samtale, så du kan være HELT sikker

Inden du investere i dette forløb, er der altid en afklarende samtale til 0 kr., hvor vi sammen får sporet os ind på dig, dine ambitioner og de budskaber du skal have ud – og selvfølgelig om vi er et godt match.

Ambitionen handler ikke bare om at sige et stort beløb du gerne vil omsætte (eller jo, for den slags ambitioner er også fede!), men jeg vil høre om dine ambitioner, for at være 100% dig selv i din forretning. At du er ambitiøs for virkelig at skille dig ud fra alle de andre i feltet.

I en ambitions samtale, udfordre jeg dig blandt andet, ved at spørger dig om:

◾ Hvad står du for?

◾ Hvem er du?

◾ Hvad er dine styrker?

Og herefter, om det også er det du sender ud i din markedsføring – om du er tilfreds med din markedsføring, i forhold til de resultater du får, og den unikke værdi du tilbyder dine kunder.

Jeg glæder mig MEGET til at høre dine svar.

 


 

 

Den individuelle sparring, er helt unik for dette forløb

 

B2B Markedsføringsforløbet “Stand out like a pro” har hjulpet mig med at få løftet kvaliteten af min kommunikation, med at blive skarp på det resultat og den værdi jeg skaber for mine kunder – og som ekstra bonus er jeg kommet i mål med ting som landing page, nyhedsbreve og min LinkedIn profil. Desuden har jeg fået en klar og konkret markedsføringsplan og SÅ meget brugbar sparring, viden og input på alt fra video og grafik, til metoder og teknikker til at få ideer til godt indhold.

Min markedsføring er blevet mere effektiv og jeg bruger mindre tid på at skrive, da jeg nu ved, hvad jeg skal og hvad der især virker. Konkret har jeg fået flere kommentarer og likes på mine opslag, fra min målgruppe – og udvidet mit netværk betragteligt.

Jeg vil især fremhæve den individuelle sparring og løbende feedback på opslag og tekster som noget helt unikt, brugbart og værdifuldt ved dette forløb. Nanna har udviklet noget konkret og super brugbart undervisningsmateriale og skabeloner – og det at hun sætter sig ind i hvem min målgruppe er, analyserer på, hvad der virker for mig og deler rundhåndet ud af sin enorme viden og erfaring med godt humør og kompetent sparring, gør at resultatet kan bruges i min forretning mange år fremover.

Det er desuden super fedt og givende, at vi er meget få på forløbet, så der er tid og plads til individuel sparring, samtidig med jeg har kunnet dele erfaringer og frustrationer med andre soloselvstændige

De største anbefalinger herfra!

Ann Sloth

Ledelsesmentor og indehaver

FAQ:

Hvor længe er der adgang til kursus banken?

Du har 1 års adgang til den online kursusbank, så du kan se og gense alt det du har brug for

Er der nogle dage der er fastlagte?

Ja – hver mandag mellem 11:00 og 12:00 afholdes den online sparring og feedback.

Hvornår afholdes min 1:1 sparring?

Din sparring afholdes på den dag og tidspunkt hvor det passer dig, indenfor normale arbejdstider. På den måde, kan du vise hensyn til din forretnings andre projekter.

Lære jeg også om LinkedIn?

Ja – du lære alt det du har brug for (og nok lidt mere) om LinkedIn, for at markedsføre dig effektivt

Lære jeg det med planlægning og teknik?

Ja, du kan være helt rolig. De værktøjer du har brug for, lære du – helt ned til den enkelte knap og hvor du skal trykke.

Bør jeg også have et annonceringsbudget klar?

Nej – Jeg lære dig at gøre det organisk, naturlig og gennem netværk, på en anti sælger-Helge måde, som ikke koster en eneste kr. i annoncering. Hvis du allerede køre annoncering, tager jeg selvfølgelig det med i din markedsføringsplan