Referencer

Jeg vil give Nanna mine varmeste anbefalinger.

 

Hun har hjulpet mig med både forståelse og brug af de sociale medier som formidlingsagent ift min forretning, og det har bare givet bonus 💪

 

Jeg skriver nu selv mine opslag og tekster, og de konverterer til idéelle kunder. Det giver ro på markedsføringsdelen og overskud til udvikling.

 

Nanna er meget effektiv i hendes arbejde, og så er hun også en skøn personlighed, som det er nemt at samarbejde med.

Jeg vil give Nanna mine varmeste anbefalinger.

Jeg vil give Nanna mine varmeste anbefalinger.

Ejer - Tiltræk din soulmate

Som rådgivende content konsulent hjælper Nanna mig til bedre at levere mine politiske budskaber, gennem de sociale medier. Kvaliteten i mine videoopslag er steget markant efter Nanna og jeg indledte vores samarbejde. Desuden har Nanna vejledt mig i at bruge LinkedIn-platformen på den mestoptimale måde.

 

Nanna har et stort fokus på, at jeg skal have mit eget autentiske brand med, når jeg poster noget pa de sociale medier. Samtidig har hun givet mig redskaber til bedst muligt at strukturere indholdet, sa det bliver læst og husket af modtagerne. Det giver mig den synlighed, som jeg har brug for, og derfor har Nannas arbejde været centralt for mig.

 

Nanna er god til at spotte idéer til indhold, og har mange konkrete redskaber til, hvordan jeg selv får produceret mere på en overskuelig måde, der matcher mit behov og min tid. Alt bliver forklaret nemt og forståeligt, sa jeg får det, jeg har brug for. Samtidig er det tydeligt, at der ligger en stor faglig forståelse bag Nannas rådgivning.

 

Derudover er Nanna venlig og meget nem at omgåes. Hendes drivkraft og positive energi er smittende. Derfor giver jeg Nanna mine varmeste anbefalinger.

 

For yderligere information, er I velkomne til at kontakte mig.

Annette Lind

Annette Lind

Undervisningsordfører v. Folketinget

Nanna er absolut en af danmarks bedste indenfor autentisk branding.

Hun er specielt stærk og brænder specielt meget for LinkedIn, at lave videoer til sociale medier, samt for autentisk content.

Nanna er en del af teamet i min virksomhed UNSTUCK. Her er hun meget værdsat i rollen som online markedsførings ekspert af både mig og mine kunder. Hun er ansvarlig for min branding på sociale medier, laver mine videoer og derudover rådgiver hun mine kunder om blandt andet autentisk content, strategi på sociale medier og videoer. Nanna er altid ekstremt serviceminded, omhyggelig, kreativ, behagelig og brænder virkelig for sit arbejde.

Jeg kan kun give Nanna mine varmeste anbefalinger.

Maiken Kühl

Maiken Kühl

CEO og ejer af UNSTUCK

Nanna er skarp, kreativ og fantastisk til at møde mig, dér hvor jeg er, og hurtigt til at gennemskue, hvad jeg har brug for i netop min forretning, lige nu og fremadrettet. 

Nanna er en super sparringspartner, med høj faglighed og hjertet på rette sted.

Trine Rønnov

Trine Rønnov

CEO og ejer af Stresslæge.dk

Jeg blev fan af Nanna, første gang jeg så hendes video som jobsøger, og hvordan hun havde ændret sin taktik på LinkedIn, som gav hende bedre resultater.

For nyligt oplevede jeg hende live, da hun holdt oplæg for 30 jobsøgere i mit netværk Powerjobsøgerne. Nanna havde en fantastisk måde at fange folks opmærksomhed på, og på en enkelt måde forklarede hun, hvordan man kan benytte LinkedIn i sin jobsøgning, samt lave videoer. 

Selv de mere modne medlemmer var betagede af hendes måde at formidle sit budskab på.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at bruge Nanna i forbindelse med jobsøgning via LinkedIn.

Malene Gregaard Wilsly

Malene Gregaard Wilsly

Stifter af Powerjobsøgerne