Referencer

I vores ambassadørnetværk i Dansk Retursystem havde en indsigtsfuld og lærerig workshop med Nanna Sondrup – hvor vi på underholdende vis blev overøst med ny viden og konkrete værktøjer. Nanna er en god formidler – der taler i et sprog, hvor alle kan være med. Mangler I inspiration til at kommer videre med LinkedIn – så er Nanna en sikker investering 💚

Anita Lindebjerg

Anita Lindebjerg

Digital Communications Manager v. Dansk Retursystem A/S

Jeg kan på det varmeste anbefale Nanna, som en autentisk og inspirerende oplægsholder indenfor Social Selling. Nanna er god til formidling generelt, budskaberne kommer igennem på en let forståelig og humoristisk måde.
Hun klarede oplægget super godt på engelsk.
Vi havde mange sælgere, som tog aktion på det tillærte stof umiddelbart efter Nannas oplæg.
Alt i alt en succes.

Søs Frøling Kriegbaum

Søs Frøling Kriegbaum

PA CCO & Marketing Manager at; Trimco Group

I watched Nannas speak at #LinkedSummit 2022 and she had a very on-point argument for the different formats and their advantages on LinkedIn. Very inspiring!
And the introduction was entertaining 💪🤣🤩

Trine Ibsen

Trine Ibsen

Head Of Marketing v. Oxygen

Jeg kan på det varmeste anbefale Nanna, som simpelthen bare er så super skarp til LinkedIn og som i den grad fortjener navnet content Queen.

Jeg er blevet meget dygtigere gennem vores forløb til at skrive opslag som taler til min målgruppe. Nanna er alle måder dygtig – professionel og virkelig sød.

Tak for et super fedt samarbejde Nanna 💪🏽☺️

Anne Damgaard

Anne Damgaard

Ejer og Forretningsudvikler

Det var super konkret og 100% brugbart.
En af mine kursister gik straks på LI og brugte Nannas teknikker.
Efter få timer (!) havde hun fået “overvældende meget positiv respons” (hendes ord) og et konkret tilbud om et projekt-samarbejde.

… Katjiing 🙂
Det er ikke sidste gang, jeg bruger Nanna som gæstetaler på mine hold.

Simone Hyldahl

Simone Hyldahl

Ejer og Karrierementor

Nanna er en vedkommende, sjov og knald-dygtig kommunikatør. Hun har ganske enkelt “styr på sit shit”, og laver nogle enormt brugbare kurser. Hendes forløb er praksismindede, og giver direkte værdi – med det samme. Se at få booket, for det er det hele værd.

Ida Ulrich Bregnhøj

Ida Ulrich Bregnhøj

Indehaver af; Kernekommunikator

Inden jeg mødte Nanna postede jeg en gang i mellem på LinkedIn, ofte med gode resultater, målt på engagement, leads, mv.

Efter at have begyndt at arbejde med Nanna har/er jeg:

– Fået nogle klare mål – hvad vil jeg egentlig med LinkedIn?

– Fået en konkret strategi

– Hvordan får jeg mest ud af LinkedIn

– Begyndt at lave content på en mere systematisk måde. Det giver bedre, mere gennemtænkt content, som engagerer mere og hjælper mig med at nå mine mål. Og der er stadigvæk plads til de spontane oplæg.

– Fået konkret hjælp til at få min content ud regelmæssigt

– Fået generelt gode tips omkring profil, tone, hvordan man skriver interessant, mv.

Varmeste anbefalinger herfra!

David de Neergaard

David de Neergaard

Fine Art & Private Clients Underwriter

#Gi’først er med rette Nannas hashtag!

Jeg har haft Nanna som guide, mentor og coach på LinkedIn opslag over ca. 2 måneder og allerede efter 1. opslag kunne jeg se interaktionen med mine kunder ryge i vejret og hurtigt derefter også lede til salg.

Nanna har været brilliant til at sætte sig ind i mine behov og hvor jeg er på rejsen som kunde, men også hvordan jeg rammer mine kunder. Og så er hun altså bare et helt utroligt sødt og dejligt menneske at arbejde sammen med!

Lone Skriver

Lone Skriver

Owner and Global Mobility Advisor

Vil du have kompetent, nærværende og passioneret rådgivning om LinkedIn, så skal du kontakte Nanna Sondrup.

Efter at have fulgt Nanna på LinkedIn et stykke tid besluttede jeg mig for at kontakte hende. Det har jeg ikke et øjeblik fortrudt!!! Jeg har med Nannas helt igennem fantastiske sparring fået skåret helt ind til benet, når det handler om at optimere min profil samt mine opslag, kommentarer og likes.

Det har været en banebrydende proces, hvor Nanna med sin professionelle og videnstunge tilgang, på let forståelig vis, har lært mig om de forskellige mekanismer, der er i spil på LinkedIn, når det handler om at nå ud i netværket og ramme sin målgruppe. Helt konkret har det betydet, at jeg nu får langt flere likes og kommentarer på mine opslag fra min primære målgruppe, og på den vis får mulighed for at gå direkte i dialog. Samtidig vokser mit netværk kontinuerligt med samme målgruppe, og med raketfart er jeg nået længere ud i både 2. og 3. led end jeg har gjort tidligere. Nanna får mine varmeste anbefalinger med på vejen, og har du ikke allerede taget fat i hende, så gør det!!

Du har ikke råd til at lade være, hvis du interesserer dig bare en lille smule for LinkedIn. 

Helle Halken

Helle Halken

Partner i Core Competence

Min varme anbefalinger får til Nanna.

Jeg har i mit tætte samarbejde med Nanna erfaret hvor dygtig hun er til at lave indhold på LinkedIn.

HER ER HVORFOR NANNA KAN GØRE EN FORSKEL FOR DIG❗

Nanna formidler på en nem omsættelig måde, så du efterfølgende kan omsætte det i praksis. I mit samarbejde med Nanna har hun konkret gjort mig skarp på at lave salgsopslag, By-the-way opslag og “ja tak” opslag. Dertil har hun vist mig værdien af nyhedsbrev og koblingen til indlæg og nyhedsbrevs opbygning. Det bedste af det hele er, det er slet ikke så svært en bjerg at bestige, når Nanna har en finger med i spillet.

Hov, og så skal jeg ikke glemme, Nanna har modeller til det hele, så når du er tilbage på pinden og selv skal i gang, så kan du nemt trække modellerne frem og lave dit indhold.

Mine varmeste anbefalinger herfra.

Tonny Mikkelsen

Tonny Mikkelsen

Ejer og ekspert i LinkedIn

Jeg deltog på et kursus on LinkedIn opslag. Jeg har skrevet en hel masse opslag tidligere.

Det jer lærte på kurset var rigtig brugbart, så jeg kunne tage de skabeloner og ideer og bruge i mine egne opslag. Det væreste var at jeg skulle til at tænke mere over mine opslag. Jeg må dog sige at resultaterne var over alt forventning. De opslag jeg har lavet efterfølgende har fået meget mere response, hvilket jo er det resultat jeg ønsker.

Jeg kan varmt anbefale Nannas undervisning.

Daniel Graversen

Daniel Graversen

SAP Integration expert and Product Owner

Et ægte menneske, der …

… hurtigt lytter sig frem til, hvad du har brug for

… ser det, du ikke selv kan få øje på

… udfordrer dig på dit mindset, så du kan komme videre

… giver dig helt konkrete to-do steps.

Det er, hvad jeg fik, da jeg brugte Nanna som konsulent ift. at konvertere interaktion på LinkedIn til kunder i min forretning.

Nanna er befriende klar i spyttet, god til at se muligheder og så véd hun, hvad der virker.

Jeg gik fra vores 60 minutters samtale med klarhed, overblik og ikke mindst en plan for, hvad mine næste skridt for min virksomhed skal være.

Nanna har mine allerbedste anbefalinger.

Charlotte Lind

Charlotte Lind

Ejer - Bliv grundglad

Jeg har lært mere ved Nanna om LinkedIn, end jeg har på de 3 år jeg har brugt det.

Jørgen Lolk Mollerup

Jørgen Lolk Mollerup

Ejer - Automation Engineer

Hvis du nogensinde har overvejet – bare et sekund – om Linkedin kunne gøre noget for dig, skal du med på Nannas kursus. Selv en garvet tekstforfatter som jeg har lært mere end jeg nogensinde havde regnet med. Mine posts på Linkedin er nu 100 % MIG. Det er superfedt at komme med ind i maskinrummet og få en forståelse for, hvorfor noget virker – og andet så absolut ikke gør.

At tænke sig, det er faktisk helt sjovt at lave indhold til Linkedin, når nu jeg ved, hvilke knapper, jeg skal trykke på. Hvis du stadig tøver, så vid det her: Uden Nannas kursus havde jeg aldrig fattet, hvad Linkedin egentlig kan. Uanset hvilken forretning du har, kan Nanna hjælpe dig med at finde din egen vinkel og spille dig stærk. Hun siger altid #giførst – og hun udlever det hver eneste dag. Det virker.

Mette Møller-Rasmussen

Mette Møller-Rasmussen

Ejer og tekstforfatter

Nanna Sondrup er bare så dygtig til at formidle sin store viden om linkedin, som hun brænder for – en ”nørd” – men ikke én af de kedelige.

I starten var jeg lidt skeptisk, for hun virkede så sikker, og jeg finder ud af at det har hun også grund til – for jeg oplever at hendes råd og vejledninger virker – så jeg opnår stor synlighed og trafik i løbet af relativ kort tid.

Grethe Harbo

Grethe Harbo

Ejer - Lægens stol

Jeg vil give Nanna mine varmeste anbefalinger.

 

Hun har hjulpet mig med både forståelse og brug af de sociale medier som formidlingsagent ift min forretning, og det har bare givet bonus

 

Jeg skriver nu selv mine opslag og tekster, og de konverterer til idéelle kunder. Det giver ro på markedsføringsdelen og overskud til udvikling.

 

Nanna er meget effektiv i hendes arbejde, og så er hun også en skøn personlighed, som det er nemt at samarbejde med.

Mona Maria

Mona Maria

Ejer - Tiltræk din soulmate

Nanna er skarp, kreativ og fantastisk til at møde mig, dér hvor jeg er, og hurtigt til at gennemskue, hvad jeg har brug for i netop min forretning, lige nu og fremadrettet. 

Nanna er en super sparringspartner, med høj faglighed og hjertet på rette sted.

Trine Rønnov

Trine Rønnov

CEO og ejer af Stresslæge.dk

Jeg blev fan af Nanna, første gang jeg så hendes video som jobsøger, og hvordan hun havde ændret sin taktik på LinkedIn, som gav hende bedre resultater.

For nyligt oplevede jeg hende live, da hun holdt oplæg for 30 jobsøgere i mit netværk Powerjobsøgerne. Nanna havde en fantastisk måde at fange folks opmærksomhed på, og på en enkelt måde forklarede hun, hvordan man kan benytte LinkedIn i sin jobsøgning, samt lave videoer. 

Selv de mere modne medlemmer var betagede af hendes måde at formidle sit budskab på.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at bruge Nanna i forbindelse med jobsøgning via LinkedIn.

Malene Gregaard Wilsly

Malene Gregaard Wilsly

Stifter af Powerjobsøgerne