Project name:

Linkedin-Strategien til job

Project description:

Jeg gik ledig i 1 år, efter at have endt min bachelor uddannelse i Branding og Marketing Management. Den traditionelle jobsøgning fik mig ingen vegne, og de få jobsamtaler jeg kom til, førte aldrig til 2. runde.Det ændrede sig, da jeg brugte en ny strategi.

 

Jeg kunne selv vælge det job jeg ville ha’

LinkedIn blev svaret for mig. Efter at have vidensdelt over noget tid, og skabt netværk som kendte mig for mine kompetencer, lavede jeg en video som gik viralt (30.000+ visninger). Den kan du se her.

Pludselig kunne jeg vælge og vrage mellem jobs – ja jeg måtte sige nej tak til nogle jobs! Min video nåede langt både fordi jeg havde lavet en unik video, men mest af alt fordi jeg brugte den strategi som jeg har beskrevet i videoen nedenunder.

Jeg lavede efterfølgende en video for at dele mine resultater, og sige stort tak til mit netværk, som nåede ud til næsten det dobbelt som min jobsøgningsvideo (55.000 visninger). Den kan du se her.

 

Vil du lærer mere?

Hvis denne video har gavnet dig, men du gerne vil lærer mere, kan du købe mit foredrag eller min workshop om hvordan man som jobsøgende, kan få succes med LinkedIn. Læs mere her.

 

Du kan se opslaget med min video på LinkedIn, hvor andre også har delt råd og idéer. Se den her.