Sidste dag ved Bigum og Co.

Nu er mit 6 ugers kursus i digital marketing ved Bigum & Co. snart slut. I næste uge er der eksamen, men inden dag måtte alle vi kursister sige farvel til hinanden, da vi havde sidste undervisnings dag sammen. Jeg har været så heldig at tage dette fagligt spændende kursus, sammen med en masse skønne mennesker, som jeg kan være stolt af at sige, nu er en del af mit netværk. På eget initiativ, besluttede vi at tage ud og spise sammen, for både at fejre vi var ved at være færdige, men også for at få et sidste grin sammen.

For underholdnings skyld, lavede jeg denne video af vores sidste dag, og jeg håber at hyggen kan mærkes helt ude på den anden side af skærmen. Vi har vært fald haft det skønt sammen, og i denne film giver jeg dig muligheden for at mærke vores humør, når vi har frie tøjler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *